en herlig dag! + video

   • Dato:01.okt.2010
   • Klokken:22:03
   • Kategori:
   • VIDEO
   • Kommentarer: 0

HEI

Idag har jeg vært på prestberget sammen med hele Nord-Odal Ungdomsskole! Vi hadde "aktivitetsdag"  og først var det den årlige MILA som sto for tur :)  Det er en "konkurranse", eller hva jeg skal kalle det, som går ut på at vi løper en mil, noen løper, jogger, og noen tar det bare som en gåtur. Jeg jogga sammen med Viktoria, og vi løpte på 59,40 min! Er kjempefonøyd med tiden, og vi var de første jentene i mål! ♥ litt stolt av det, men skal ikke skryte for mye ;o Var skikkelig fint å jogge med Viktoria ihvertfall, og fint å tenke på at dette var mitt siste år i denne årlige konkurransen.

Etter Mila spiste vi, også var det klart for 60m, lengde og kule, jeg vant pokal på kule, for jeg hadde kasta lengst i 10kl., kasta 9m, Nora vant på 60m med tiden 09.50, og Eirin vant på lengde med 3.55 (?)! 

video:for en fin dag video

Her har vi et godt eksempel på hvordan en perfekt 60m skal gjennomføres av THINE, ODA og JOHANNE, selvfølgelig! ♥

Deretter hadde vi staffet, og laget mitt besto av 100m - meg, 200m - Øyvind, 300m - Eirin og 400m - Ola!  kjempebra løpt av alle, og vi kom på 2. plass :) det andre laget fra klassen vår kom på 1. plass!

Nå kommer snart johanne for å se på film♥ men hun måtte barbere hele ansiktet sitt først, og fikse seg......, så jeg venter i SPENNING! haha♣♣©  NÅ KOMMMERRR HU, FORESTEN, så avslutter her, jeg :)) 

GOD HELG ALLE SAMMEN ♥

LENE

Les mer i arkivet » Desember 2011 » Oktober 2011 » Mars 2011

16, Nord-Odal

Hallo! Jeg er ei jente på 16 år som lever livet. Jeg sparker fotball og er med venner på fritiden. Jeg kommer til å skrive om alt som faller meg inn, men mest hverdagslige ting!

Kategorier

Design

.. Designet er laget av: Heidi

hits