tyskland - skole - videregåendesøking.

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har blogget, over tre måneder.. Jeg har ikke orket å blogge på lenge, for det har skjedd så utrolig mye. På skolen skjer det noe hele tiden, det er enten innleveringer, prøver eller andre viktige ting. Jeg er 10.klassing, så jeg må søke på videregående innen 1. mars. Dette har ikke vært en lett avgjørelse og jeg har måttet gått mange ganger i meg selv og tenkt "hva er det jeg virkelig ønsker å drive med?" Akkurat i dette øyeblkk står det mest på Idrettsfag, for jeg trenger studiekompitanse og jeg vil gå en annen vei enn bare vanlig Studiespesialiserende. Jeg er ikke 100% sikker enda, men jeg tror jeg kan få mye ut av å trene på skolen.

De tre siste ukene før juleferien var jeg i Tyskland på utvekslingstur. Der gikk jeg på en internatskole som heter Internat Landschulheim am Solling. Det var en fantastisk fin tur og jeg opplevde masse fine ting! Må vel si at det var noe av det beste jeg har opplevd. I slutten av februar kommer det ei tysk jente til meg som skal være her i 3 uker også. Gleder meg litt til det, men synes det er litt lenge å ha noen i huset. 
julebord!

lørdag!

Johanne,Tina, meg & Eirin.

utvekslerene fra Norge!

I januar og februar har det egentlig ikke skjedd så mye annet enn fester og filmkvelder i helgene med herlige folk og i ukene har jeg hatt altfor mange prøver og noen innleveringer!

HVa har du gjort i det siste?

♥Lene

 

  • Dato:17.02.2011
  • Klokken:16:18
  • Kategori:
  • (u)saklig
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

carinacharlotte

Dato: 17.02.2011 Klokken: 16:22

Spennende og moro da :)

Vilde

Dato: 17.02.2011 Klokken: 17:33

Har ikke blogget så mye jeg heller,,,,

Men fint at du er tilbake :)

Skriv en ny kommentar

hits