en herlig dag! + video

HEI

Idag har jeg vært på prestberget sammen med hele Nord-Odal Ungdomsskole! Vi hadde "aktivitetsdag"  og først var det den årlige MILA som sto for tur :)  Det er en "konkurranse", eller hva jeg skal kalle det, som går ut på at vi løper en mil, noen løper, jogger, og noen tar det bare som en gåtur. Jeg jogga sammen med Viktoria, og vi løpte på 59,40 min! Er kjempefonøyd med tiden, og vi var de første jentene i mål! ♥ litt stolt av det, men skal ikke skryte for mye ;o Var skikkelig fint å jogge med Viktoria ihvertfall, og fint å tenke på at dette var mitt siste år i denne årlige konkurransen.

Etter Mila spiste vi, også var det klart for 60m, lengde og kule, jeg vant pokal på kule, for jeg hadde kasta lengst i 10kl., kasta 9m, Nora vant på 60m med tiden 09.50, og Eirin vant på lengde med 3.55 (?)! 

video:for en fin dag video

Her har vi et godt eksempel på hvordan en perfekt 60m skal gjennomføres av THINE, ODA og JOHANNE, selvfølgelig! ♥

Deretter hadde vi staffet, og laget mitt besto av 100m - meg, 200m - Øyvind, 300m - Eirin og 400m - Ola!  kjempebra løpt av alle, og vi kom på 2. plass :) det andre laget fra klassen vår kom på 1. plass!

Nå kommer snart johanne for å se på film♥ men hun måtte barbere hele ansiktet sitt først, og fikse seg......, så jeg venter i SPENNING! haha♣♣©  NÅ KOMMMERRR HU, FORESTEN, så avslutter her, jeg :)) 

GOD HELG ALLE SAMMEN ♥

LENE

  • Dato:01.10.2010
  • Klokken:22:03
  • Kategori:
  • VIDEO
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits